Čaues. Velmi nemilá situace - na podzim jsem to složil taky a to tak, že mi vlevo nezbylo nic - ani chladič, ani expanzka, ani kapota, ani řidítko, natože třeba blinkr nebo padák. Dohromady (do pojízdného a technicky funkčního stavu) jsem to dával přes zimu a z jara. Lakování a další kosemtiku budu řešit až příští sezónu, jsem taky student a rád bych ještě letos jezdil - což se mi splnilo.

Kapotu můžeš sehnat buď přes inzerát starší nebo v replice novou. Já sehnal starší, lehce odřenou na
www.rvmoto.tipmoto.com, měli tam ještě jednu, jen v jiné barvě (já měl červenou). Ideální je zadat požadavek do googlu a vyjedou ti odkazy na různé inzeráty s různými cenami. Takhle jsem posháněl všechno možné. Nové páčky a stupačky seženeš třeba na
www.yacomi.cz, odtamtud mám blinkr a plexi. Určitě nechoď na motopuzzle.cz, jejich jednání je fakt o ničem a ceny příšerný! Držím ti palce, je to nepříjemné, ale když se jezdí, tak se prostě občas spadne. Já to položil taky v místě, kde jezdím denně.. Kdyby si chtěl další/podrobnější informace, klidně se ozvi - pošli zprávu na můj profil. Měj se, H.