proc?! viki to ja nevim, taky jsem nad tim uz koumal. minule jsem v roznove potkal par - kluka s holkou na cerne VFR 08 se stredoceskou SPZ zrovna parkovali, tak jsem zastavil vylezl z auta a sel k nim. kluka jsem se ptal jestli neni clenem naseho klubu, odpovedel mi ze ne ale ze na nase stranky chod zaroven jednou vetou dodal, ze se v klubu stejne nic moc nedeje. dal jsem se s nim o tom do debaty a vysvetlil mu ze ja si to nemyslim. ze jsme meli zahajeni sezony, pak se sesli v roznove na srazu, jedeme do ceskeho raje a ze minimalne jeste bude zaver sezony. docela se tomu divil. nechapu proc? a to nemluvim o tom ze se jeste ponekteri mimo oficialni srazy potkavame pri ruznych vijizdkach idividualne. jenom ja kdyz si to spocitam tak snad krome davea, ktery je az za prahou a snad miri, jsem se idividualne setkal za letosni sezonu skoro se vsema bud nekdo dojel za mnou nebou ja jsem dojel za nekym. ja osobne mam z toho dobry pocit. a i kdyz jak pisete ze clenu je nas hodne a na akci se nas ucastni mene, tak mne to az tak moc nevadi. hlavne ze ty z vas kteri se akci ucastni jsou pro kazdou legraci a je mne i alenecce mezi vama dobre. uz jsem mluvil s davem i o tom (ale to proberem spolecne na srazu) ze by jsme meli zavest tradici a setkavat se i v zimnich mesicich at jsme porad v osobnim kontaktu. ja bych to videl tak cca alespon 6 x do roka v pravidelnych intervalech co dva mesice. pokazde na zaver srazu by jsme se domluvili na terminu toho dalsiho srazu a nekdo by se dobrovolne ujal organizace. co tomu rikate?