Aha,je to možné,před měsícem jsem měl předat kupci svoji Hondu NTV 650 Revere a co čert nechtěl nedostal jsem přednost a šel jsem na kolo oktávky,trochu jsem se proletěl.Zachránila mě kombineza PSI a helma Schuberth.Jen se uštípnul kus kosti holené hned v koleni.Takže 2 šrouby a 6 týdnů bez našlápnutí.Jinak moto je totálka,ale asi půjde spravit rámu ani motoru či vidlím nic není,vše chytla nádrž a airbox.Když sem si byl pro novou krásku,všichni mě měli za blázna,ale láska k motorkám je silnější.Řidič oktávky naštěstí vše přiznal,chodí se ptát stále na stav,atd.Policisté jsou bývalí motozávodníci,takže vše \"dobře\" vyšlo v rámci možností.Teď musím jen koupit helmu,boty,rukavice a jsem ready.Pojišťovna zlikvidovala mašinu vcelku pěkně,finančně to nevyšlo špatně.......Toť můj osud.Shodou okolností na pokoj do nemocnice dovezli chlápka co má VFR800 V-TEC-nechal si otevřenou mont.jámu v garáži a....dál to asi nemusím popisovat,ten mě ve výběru motorky jen utvrdil.Pro novou moto jsem byl rozhodnut ještě před nehodou,takže jsem plně spokojen s výběrem.