Kdo jezdíte na Slovensko, tak si dávejte pozor na policajty. Mají nový způsob měření rychlosti. Když jsem se vracel z Černé Hory, tak jsem to chtěl vzít na jeden zátah přes Srbsko, Maďarsko, Slovensko a domu do Rožnova. Chtěl jsem ujet co nejvíc za světla tak jsem ten konec už valil kolem 200km/h. Na dálnici jsem si hlídal zejména tmavá vozidla se začerněnými skli. A když si to tak šmiruju v levém pruhu a předjíždím souvislou kolonu v pruhu pravém, tak najednou záblesk jako z fotoaparátu, než jsem si stačil uvědomit co to asi bylo, tak jsem před sebou uviděl pomalované policejní auto. V tom se rozsvítil nápis STOP a z okénka policajt mával na mne plácačkou. V zápětí za námi zastavila úplně obyčejná Fabia a z ni vystoupil civilista a navlékl si policejní vestu. Fabia mne změřila, dala echo policajtům a ty mne zastavili. Naměřili mi pouze 183 km/h. Jak to dopadlo? Bohudík dobře! Vysvětlil jsem jim situaci, že jedu z Černé Hory od 5:00 hod a chci co nejvíc toho stihnout za světla. Složili mi poklonu, no spíš Alence než mne když ji viděli jak chudák vypadá, popřáli nám šťastnou cestu a ať jedeme opatrně aťsi něco neuděláme. Jenom na okraj mi připomněli, že jinak by to bylo za 300,- eur. Jen si to spočítejte kolik by za to bylo benzinu! Možná je lepši si to dobře promyslet, jet – či nejet tak rychlé za ty peníze. (jenom pro úplnost dodávám, že jsem na jeden zátah najel 1.353,6 km).