Vlado, to není o čekání na díly. Ty ti Honda ke každému dealerovi dodá většinou do 48 hodin. Ale jen pro tvou ilustraci: regulátor Honda, v USA 169USD, Honda ČR 8 tis. kč. Já jsem koupil electrex z wemota za 3 tis. Nemusíš nic předělávat, ale trvalo to 10 dní. Nebo si můžeš koupit do rezervy třeba ignitech, ale ten si musíš taky doupravit. Navíc nepasují rozteče děr. Tak proto píšu o nákupu do zásoby. Pokud nemáš problém dát 8 tis., pochopitelně neřešíš. Alternátor - USA 200USD, Honda ČR 16!!! tis., electrex z wemota 3500kč. Opět dodání deset dní. Trochu rozdíly, že? Takže když koupím náhradu, mám v podstatě laďák zdarma. Takže Vlado, za tyhle prachy se ani nedivím, že se o tebe dealer pěkně postará. To bych se postaral taky
)) Jo, jinak ten stator není nutné kupovat. Dá se to opravit - převinout. Dělá to spousta firem, vyjde to taky kolem 2-3tis., pokud by jsi tam měl někoho známého, kdo ti dá vyšší prioritu v přijatých zakázkách, pak to máš druhý den spravené. Nechám ten starý stator převinout, kdyby někdo (nebo zase já) v budoucnu potřeboval. Tak stator řešit nemusíš. Za osmičku ho máš u mne k dispozici s dodávkou do 24 hod.
))