Tak jak jsem si tak četl diskuzi ohledně Benešova, vůbec to nezní špatně a vyjádřil jsem se pro tuto akci. Debata se tam ovšem nějak zvrtává v jakési dohady pana Merlina aspol. a tak jsem si řekl, že přiložím své polénko do ohně

.
Respektive navrhnu tu druhou možnou alternativu konání našeho letního setkání. Jednalo by se o odlehlejší místo mimo hlavní silnice v útulném kempu s přilehlou restaurací. Jde o ranč \"U BIzona\". Nachází se cca 10km od Tišnova(okres Brno) mezi obcemi Lubné a Řikonín. Několikrát v sezoně se zde konají malé srazíky příznívců jedné stopy takže jsou na podobné akce zvyklí. Ubytování možné v chatkách nebo stanech. Za výhodu areálu považuji, že leží v klidném místě mezi lesy. Hřiště na nohec, voliš nebo podobné blbsti, louka na fotbálek a samozřejmě pískoviště, houpačky pro pana Merlina

. Možností na vyjížďku je samozřejmě dost, jmenoval bych možnost navštevy hradu Veveří či Pernštejn, \"Prygl\", Vírská přehrada apod.
Závěrem podotýkám, že jde jen o možnost a vše by se muselo zjistit, zajistit atd. stejně jako v Benešově. Pokud se dohodnem na Benešově vůbec nebudu proti, protože se radši svezu někam dál než jen za humna a nebudu se muset ani o nic starat a to říkám na rovinu.

. Na druhou stranu to klidně rád zjistím, záleží na členech a taky pochopitelně na datu, které by se mělo konečně ujasnit ať se sjedem kde se sjedem..