Homolka napsal:
scalla napsal:
Homolka napsal: Sorry ale taky víš úplný hovno, což je patrný z tvejch pŕíspěvků 7 jiných mých témat.
Máš naprostou pravdu. A právě proto, že vím hovno, končím se střílením od boku. Radit budu pouze v případech které uvidím, uslyším a odměřím. Ohledně zakarbonovaného motoru, to je jedna z rad, kterou mám vyzkoušenou, téměř nic nestojí a nedá se s ní nic zkazit. Za to, že to nebylo skutečným zdrojem tvých problémů a nedokázal jsem telepaticky odhalit skutečnou závadu na tvém stroji, se ti omlouvám.
Ohledně toho, že to máš totálně rozjebaný - ano, konstatování o ničem. Viz předchozí odstavec.
Že máš rozvody dělané vím a proto je taky zmiňuji. Nastavit rozvody blbě na VTECu není žádné umění. Zvrzal jsem to na své motorce já a vím o dalším, velmi pečlívém mechanikovi. Iginitech je dobrá volba a blbě nastavené rozvody na VTECu už tam taky našli.
Takže cukání po prohřáti a s tím související projev motoru můžou mít na svědomí špatně nastavený rozvody??? Co je tohle za blbost. A jakto, že rok předtím (už po rozvodech) to nedělalo? Tyhle tvoje "postřehy" vnášej do témat totální chaos... A o tom se psal výše. Já vím o motorkách opravdu maličko a rád se přiučím, ale tohle nejsou rady. Jen zasazuješ lidem brouky do hlavy.
Když po tom budeš moc toužit, třeba ti u piva (když ho koupíš

) prozradím, odkud ten "postřeh" a dle tvých slov blbost mám.
Bohužel tvou otázku "a jakto, že rok předtím (už po rozvodech) to nedělalo" ti neodpovím, nemám dostatek údajů.
S broukama v tvé hlavě ti bohužel nepomohu.
Rady to opravdu nejsou. Protože pokud jsi to nečetl, znovu opakuji, rady tímto způsobem už nedávám.
Ale jednu radu jsem ti přeci jenom dal. A dobrou. Děkovat mi nemusíš. Taky ti dlužím. Jsme si kvit.