Zdravím milovníky a majitele VFR.
Chtěl bych poradit ohledně koupě VFR. Doteď jsem měl 750 r. 97, ale loni se mi ji bohužel \"povedlo\" dost nepěkně zbourat. Teď je před námi nová sezona a jelikož ji opravdu nemá cenu opravovat, chystám se ji prodat a pořídit \"novou\". A v tom je můj problém. Doteď jsem chtěl co nejmladší 800 před nástupem VTEC (rok 01 nebo nejpozději 00), ale když se probírám přes nejrůznější inzeráty zjišťuji, že stojí v dobrým stavu a pokud možno se serviskou něco kolem 90 000. To je v pohodě, to jsem ochotnej za to dát. Ale najednou vidím, že první modely VTEC vyjdou na cca 100 000 a to je zanedbatelnej rozdíl. Jde o to, jestli není náhodou taková cena za nebouranej a zachovalej VTEC podezřele nízká nebo je to v pohodě a nemusím se v případě koupě VTEC z nějakýho dobře zavedenýho a poctivýho motobazaru obávat. Musím se totiž přiznat, že mě VTEC začal hodně lákat. Další věc ja ta, že spousta lidí na VTEC dost nadává. Prosím tedy o nějaký vaše názory, názory od lidí, kteří mají s oběma modely určitě spoustu zkušeností.
Předem moc díky za případný odpovědi.