To je fakt těžké.
Při založení klubu nás bylo 20, kteří jsme chtěli pořádat klubová setkání, která nemají stát moc peněz a cílem mělo být, že se sejdeme, pokecáme, udělá se nějaká ta sranda soutěž a mělo to být různě po republice, jelikož veferkáři jsou cestovatelé, tak aby taky poznali více koutů této zemičky.
Ať to sem klidně někdo upřesní, ale přesně na tohle téma jsme mluvili na 2.setkání, které se konalo v Jevíčku v klubovně MKJO.
Ale členská základna se rozrůstá a tím i požadavky nových členů. Snažíme se vyhovět, ale pravda je, že krom zakládajících členů na akcích moc nových nevidíme a z koleje nízkonákladového setkání jsme také už sjeli.
Srpnové setkání domlouvám s Maxxem, ale navrhuji jako 1 bod programu výroční schůzi, kde se sjednotí hlas klubu a proběhne volba starého?-nového? vedení klubu.
Vzhledem k tomu, že nejste s mou prací evidentně spokojeni, nemá cenu, abych obhajoval nějaký post ve vedení a z vedení klubu odejdu. Na této akci za sebe navrhnu nové jméno stávajícího člena klubu.
Téma jsem přesunul záměrně do části fóra, které veřenost nevidí, jelikož toto je interní záležitost klubu.
edit:Nunto podotknout, že i ve fóru je téma, kde se vás ptáme na váš názor na akce a moc se vás tam nevyjádřilo.
např:
zde
- účastníci diskuze jen Krémr a Letec.
Akce Slapy:
hodnocení + i - akce slapy
to jen z posledních akcí.
Ale povězte mi, jakou mám mít po tomhle chuť připravit další ročník orientačního závodu, který se zúčastněným líbil?